SVIM SNAGANAMA NA SNEG U JAGODINI

JAGODINA-Načelnik Štaba za vanredne situacije u Jagodini Srba Đurđević izjavio je da su od jutros angažovana sve raspoložive mašine i ljudstvo u čišćenju snega na gradskom i seoskom području, ali da nije proglašena vanredna situacija. On je demantovao jutrošnju izjavu zamenika direktora Direkcije za izgradnju Aleksandra Milenkovića koji je rekao da je uvedena vanredna situacija.
-Na sednici Štaba za vanredne situacije odlučeno je da se od privatnika i javnih preduzeća sa teritorije grada zatraži angažovanje mašina u čišćenju snega, koji je protekle noći formirao snežni pokrivač od 40 do 50 santimetara. Na ulicama i lokanim putevima je trenutno 20 mašina koje čiste sneg sa kolovoza i 15 kamiona koji odnose sneg. Na ulicama je preko 300 ljudi koji čiste sneg. Do kraja dana rešićemo sve probleme sa snegom u Jagodini, rekao je načelnik Đurđević.
Najveći problemi su na seoskim putevima Šantarovac –Lukar, Deonica-Kalenić, put prema Štiplju i Strižili gde autobusi nisu mogli da prođu. Tu je na putu sneg debljine i do 20 santimetara. U gradu su očišćene glavne saobraćajnice, dok je u toku čišćenje sporednih ulica.

ZABRANJENO PREUZIMANJE TEKSTOVA I FOTOGRAFIJA ILI OSTAVLJANJE NA DRUGE INTERNET SAJTOVE-
Autorska prava zadržana – CENTRAL MEDIA