KRAGUJEVAC-Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas u Kragujevcu da Vlada Srbija koju vodi Aleksandar Vučić nikada ,,neće priznati Kosovo i napustiti Republiku Srpsku“, kao i da će uvek boriti za njih.
-Vlada koju vodi Aleksandar Vučić i u kojoj sam ministar, nikada neće priznati Kosovo. Nikad neće prestati da se bori i pita međunarodnu zajednicu šta je sa pravima naših proteranih,šta je sa imovinom, šta je sa 44 hiljade imovinskih zahteva, šta je sa penzionim pravima, šta je sa otetom državnom imovinom, rekao je Vulin prilikom potpisivanja sporazuma o zajedničkom nastupu na parlamentarnim izborima sa Koalicijom raseljenih lica sa KIM na listi Aleksandar Vučić –Srbija pobeđuje.
-Vlada Srbije nikada neće napustiti Republiku Srpsku. Kada hoće da umanjuju Srpsku, hoće da umanjuju Srbiju, kao i svakog od nas. Zakonska obaveza je da štitimo Srbe, ali više od toga je čast. Boriću se za svoj narod i državu, rekao je Vulin.
Predsednik Koalicije raseljenih sa KIM Miloš Stojković je rekao da ,,od kada je Vučić primijer,a ministar Vulin, više je Srbije na Kosovu“.
-Mi smo sa njima u borbi koja će nas vrati na vekovna ognjišta, gde su nam zapalili kuće i preorali groblja, naglasio je on i pozvao raseljene da glasaju za dva prijatelja Vulina i Vučića, odnosno listu Srbija pobeđuje-Aleksandar Vučić.