JAGODINA –Prvi na listi kandidata za odbornike SNS u Jagodini i predsednik gradskog odbora te stranke Nikola Radosavljević izjavio je u Dragocvetu kod Jagodine da ta stranka želi apsolutnu pobedu na lokalnim izborima, odnosno ,,50 procenata plus jedan glas”.
-Pre dve godine u Jagodini SNS je ubedljivo pobedila na parlamentranim izborima. Očekujem od vas da 24. aprila bude još ubedljivija. Hoćemo 50 procenata plus jedan glas. Taj glas to ste svi vi. Zato je Aleksandar Vučić napravio tim za Jagodinu koji broji 31. kandidata za odbornike. To su najbolji i najuspešniji, najugledniji i najpoštenji ljudi koje Jagodina danas ima, rekao je Radosavljević meštanima Dragocveta i poručio da ,,Jagodina doživljava promene koje više niko ne može da zaustavi”.dragocvet
-Premijer Aleksandar Vučić je nedavno potpisao ugovor sa nemačkim kompanijom Tenis za proizvodnju i preradu mesa, to je ono što će da osigura budućnost sela, bolji život, zadržaće seljaka na ognjištu, istakao on, apostrofirajući energiju okupljenih meštana Dragocveta.
-Drago mi je što vas vidim u ovolikom broju i što osećam vašu snagu i energiju koju nosite sa sobom. Tu enegriju podjednako nama daje naš predsednik i premijer Aleksandar Vučić. On je taj koji nas pokreće, cene ga na istoku i zapadu, sarađuje sa Kinom,Rusijom i Amerikom, da bi mi živeli bolje, naglasio je Radosavljević.dragocvet 2
Član predsedništva SNS Marko Đurić takođe je najavio ,,promene u Jagodini” , te objasnio da se za Srbiju i za Kosovo danas vodi najodlučnija i nasnažnija bitka, a da se ta borba vodi kroz jačanje institucija i jedinstvo.
-Da bi Srbija bila jaka kao crna zemlja, da bi pobeđivala, ona mora da ima snažnu državu iza sebe”, poručio je Đurić na tribini SNS u Dragocvetu dodajući da se taj cilj može ostvariti ukoliko država iza sebe ima snažnu vladu.
Đurić je rekao da se 24. aprila bira između Aleksandra Vučić i njegove borbe da Srbija bude bolja i ostalih, čija je glavna karakteristika da su ujedinjeni samo oko toga kako će da podele vlast poput feuda i zasednu u fotelje.dragocvet 4
On je dodao da je vlast u prethodna 22 meseca uspela da zaustavi pad Srbije, a da će je u naredne četiri godine uspraviti.
-Zavetujem vam se, dok god postojim i dok god postoji SNS, boriću se da našu Srbiju dignemo na noge, rekao je Đurić.
Član Glavnog odbora SNS Tihomir Arsić rekao je da su njegove strepnje prestale da postoje od kako je Srpska napredna stranka na čelu sa Aleksandrom Vučićem preuzela odgovornost.nikola i marko
-Siguran sam da ćemo nastaviti pobedničkim putem, a naše pobede su svaki kilometer puta, svako otvoreno radno mesto, svaki razgovor i svaki novi stečen prijatelj, zaključio je Arsić pozivajući okupljene građane da se ujedine u borbi za Srbiju.