JAGODINA-Ministar pravde u Vladi Srbije Nikola Selaković izjavio je da će za manje od tri nedelje u Jagodini doći do promena i pobede SNS.
-Tesna i premala sala doma u Rakitovu šalje veliku i jaku poruku, a to je još manje od od tri nedelje do promene i do pobede. Obišao sam mnoga sela i varoši, gradove. Video puno energije kod naši ljudi iz SNS. To je u redu, jer imamo najveću stranku i najboljeg predsednika, ali ovako nešto još nisam video, rekao je na početku obraćanja na tribini SNS u Rakitovu Selaković i citirao staru izreku ,,ako uđeš u pogrešan voz, sve stanice su pogrešene“.rakitovo 1
-Ako želite da Jagodina ide mogo brže i izvesnije u budućnost, gradonačelnik Jagodine mora da bude iz iste stranke iz koje je predsednik Vlade Srbije. To će biti, uveren sam, SNS, naglasio je on.
Predsednik opštine Ćuprija Ninoslav Erić ustvrdio je da Jagodina ima snagu za promene, kao i da ,,promene moraju da se dogode u Jagodini“.
-Posle 24 aprila neću da budem jedini predsednik opštine u Pomoravlju ispred SNS. Svi znate šta je Ćuprija bila pre juna 2013 godine. Od tada smo uradili sve ono što je neko uništavao u Ćupriji, zvali su nas ,,tunelom između Jagodine i Paraćina“. Više nismo ,,tunel“, a postoji samo jedan razlog SNS je na čelu Ćuprije. Zato i u Jagodini SNS 24 aprila mora da stane na čelo grada. Imao sam veliku podršku ministara i premijera za sve što smo uradili u Ćupriji i vi će te imati tu podršku ukoliko 24 aprila glasate za Aleksandra Vučića i SNS, zaključio je on. rakitovo 3
Kandidat SNS za gradonačelnika Jagodine Nikola Radosavljević obrazložio je program rada te stranke u naredne četiri godine, koji se zasniva na ,,radu institucija, umesto kulta ličnosti“.
-Promena vlasti u Jagodini ne znači da ćemo stati, već da ćemo ići korak dalje, korak bolje. Aleksandar Vučić nam je pružio ruku i moram ra bude ovde sa nama u Jagodini. Moramo da povežemo grad sa ministarstvima i Vladom Srbije, rekao je Radosavljević.
rakitovo 2