JAGODINA-Potpredsednik SNS Bratislav Gašić izjavio je večeras u Jagodini da toj stranci potrebna pobeda od preko 51. procenta, zato što je to minimum za formiranje stabilne vlade koja će za četiri godine sprovesti reforme do kraja i voditi Srbiju putem koji je 2014 godine zacrtao Aleksandar Vučić.
-Ako ne dobijemo minimalno 51 procenat, udružiće se i oni u Jagodini, i oni Beogradu i Vojvodini, ako budu imali samo jednog poslanika više, protiv Vučića i SNS. Nemojte to da im dozvolite. Moramo da ih pobedimo sa minimum 51. procentom, da bi bili sigurni da neće moći više niko i nikad, i od njih i od stranih faktora, da Srbiju ucenjuje na bilo koji način. Želimo da im narod Srbije pokaže da želi političku stabilnost, rekao je on na mitingu SNS u Vivo šoping centru i dodao da primeri Crne Gore, Makedonije, Hrvatske, BIH i Rumunije pokazuju koliko politička nestabilnost utiče na razvoj države u svakom smislu.bratislav gasic 1-jagodina-g.j.
-Samo je Srbija u celom tom okruženju politički stabilna i to je ono što nam treba da bi sproveli reforme do kraja, kao i da Srbiju uredimo, da ponosno korača kao do pre 25 godina. Pitajte komšije, pitajte Jagodinu da li žele sramne devedesete godine, da li žele Srbiju u korupcijskim dvehiljaditim, da vam Mišković i Maksiji vladaju Srbijom ili Srbiju u kojoj niko od stranaca ne može da naređuje premijeru kao što su to radili Borisu Tadiću, istakao je Gašić.bratislav gasic-jagodina-g.j.
On se zapitao ,,odakle su puni džepovi Pajtiću i Tadiću za bogatu izbornu kamapanju, kada su im stranački računi bili godinama u blokadi“.
-Za Dačića znamo odakle su, koferčići. Ali, ne želimo da ulazimo sa njima u to njihovo političko, medijsko, tajkunsko blato, želimo da pričamo o našim rezultatima. Kilometrima novih puteva, železnica, novim radnim mestima…Samo u 2015. Otvoreno je 121.000. radnih mesta, a to nije dovoljno. Kakva nam je Srbija ostavljena 2012 godine? Zadužena više od Grčke, potrošen penzioni fond, pretnja da prestane isplata penzija. Penzioneri su najveći heroji reformi, jer su dopustili stabilizaciju državnih finansija, ustvrdio je Gašić.naprednjaci-jagodina-g.j.
On je u obraćanju pristalicama SNS apsotrofirao da ,,Aleksandar Vučić neće doći da vodi Jagodinu i da je zato bitno da lista na lokalu bude jaka i sastavljena od najboljih ljudi, koji će garantovati Jagodincima da će posle 24 aprila grad krenuti stabilnom i uzlaznom linijom“.
-Imaćete podršku Vlade Srbije za otvaranje novih radnih mesta, za dovođenje investitora, jer ne možemo da živimo od Akva parka i fontana. Ne možemo da kažemo da nije bilo investicija u Jagodini, a da li je dovoljno, nije, treba još. Moramo više u ovaj deo Srbije da dovodimo investitore, koji će našoj deci da obezbede stabilnu budućnost. Jagodina ima jako dobar starteški položaj i mislim da možemo mnogo više da uradimo. Vidimo se 24 aprila u velikoj pobedi SNS, završio je Gašić.
Posle Gašića, prvaci Narodnog pozorišta Srbije odigrali su pozorišnu predstavu ,,Vreme časti i ponosa“, a zatim je usledio koncert Progressive benda.