JAGODINA-Jedinstvena Srbija održala je tribine u selima Lozovik i Međureč, te gradskim MZ Stadion i Levač. U saopštenju te stranke stoji da su ,,gotovo svi meštani Lozovika došli su sinoć da pozdrave pobednički tim koalicije JS-SPS-Dragan Marković Palma”.
-Mi nismo oni koji pred građane izlaze sa praznim obećanjima i rečima, mi pred vas izlazimo svojim delima i to vrlo vidljivim, rekao je zamenik predsednika skupštine grada Jagodine i zamenik predsednika Jedinstvene Srbije, Petar Petrović.

Lozovik
Lozovik

U saopštenju te stranke stoji da su ,,gotovo svi meštani Međureča došli da pozdrave prvog čoveka Jagodine i njegov tim”. Dragan Marković Palma, predsednik skupštine grada Jagodine i predsednik Jedinstvene Srbije, pozdravio je meštane i obećao im da će u narednom periodu još više raditi.
-Za mene ne postoje mala i velika sela, vaša podrška mi daje snage da nastavim dalje, i obećavam vam da se neću smiriti dok i poslednji Jagodinac ne bude zaposlen, rekao je on meštanima Međureča.
Stadion
Stadion

U saopštenju te stranke navodi se da je ,,ogroman broj meštana jagodinskih gradskih mesnih zajednica Levač i Stadion došao da pozdravi prvog čoveka Jagodine i njegov tim”.
-Želim da za četiri godine u našem gradu ne bude nezaposlenih, da Jagodina nastavi da se razvija, još brže i snažnije nego do sada, rekao je Dragan Marković Palma, predsednik skupštine grada Jagodina i predsednik Jedinstvene Srbije. Ja nisam političar koji ispriča šta ima, a onda ode za Beograd, sa vama sam i kada je lepo i kada je teško i nikada vas neću ostaviti, zaključio je on.