JAGODINA-Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma ocenio je da “nema prijateljstva na političkoj sceni” i uzeo za primer potpredsenika SNS Bratsilava Gašića, koji je pre dve večeri boravio u Jagodini.
-Moj prijatelj Bata Gašić, branio sam ga u parlamentu, slučaj sa novnirakom B92, on to stvarno nije hteo da kaže izletelo mu, a on ovde u Jagodini kaže da smo dosadili sa česmama i fontanama, ja mu poručujem: Bato, izgradi ti samo jednu česmu, pokaži je, rekao je Marković.
On je na predizbornim skupovima u gradskim mesnim zajednicama Pivara i Vašarište rekao da aktivisti raznih stranaka nude građanima papirić i obećavaju da će da urade razne stvari i da će sa njima biti bolje.

Vašarište
Vašarište

-Protiv aktivista nemamo ništa, oni rade za dnevnice, ali nisu aktivisti kandidati za odbornike i poslanike. Vi koji se krijete iza aktivista, pokažite se i pokažite ko su kandidati za odbornike i ko će da vodi ovaj grad, istakao je Marković.
-Niko od nas ne ide od vrata do vrata, priča građanima da glasaju za nas, mi ne zvonima na vrata, mi zvonimo tamo gde su nam dela. Nikada nećemo to da radimo, dodao je Marković.
On je poručio građanima Jagodine da svima koji im dođu na vrata ili telefonom traže da glasaju za njih, “kažu da će glasati, ako im ponude neki zajetin, brašno, šećer, prašak”.
-Uzmite, ali pogledajte da nije prošao rok trajanja…Mi ne dovozimo ljude iz drugih gradova kao neki i ne prikazujemo lažni sliku, rekao je Marković i istakao da Koalicija SPS-JS “nikada neće zlouptrebljavati decu u izbornoj kampanji”.
Ribare
Ribare

Marković je na tribini u Ribaru rekao da će se to selo od septembra sledeće godine, posle odluke Skupštine grada, zvati ,,varoš Ribare”
-Naš propagandni materijal su svaka asvaltirana ulica u Ribaru, gas voda, kanalizacija. Srbija ide u Evropu, Jagodina je stekla uslove da uđe u Evropu. Oću da svaka kuća u 21 veku ima vodu, gas, kanalizaciju i jaku struju, posao i oću deca se rađaju, to je moj program, rekao je Marković
On je najavio da će još ,,sedam, osam” investitora doći u Jagodinu, kao i da će Italijanski investitor preseliti fabriku iz Kraljeva u Jagodinu.
Ribare
Ribare

-Mnogo vas volim, ne idem iz Jagodine, ostaću sa vama da sredim svako selo, da ne bude nezaposlenih na selu, poručio je Marković.