DESPOTOVAC-Završna konvencija koalicije Srpske Napredne stranke – GG „Dogovor za Despotovac“- PUPS u Despotovcu održana je Hali sportova u tom gradu pred više od 1200 ljudi.
Završnu konvenciju je otvorio predsednik SO Despotovac Nenad Jovanović podsećajući da su kilometri puteva samo delić onoga što su uradili u proteklom teškom periodu i da je nova energija još jača i kvalitetnija.
Bivši predsednik te opštine Mališa Alimpijević rekao je da je prepoznao Nikoli Nikoliću i dr Zlatku Marjanoviću novu snagu koju, kako je rekao, niko ne može da zaustavi. zavrsna 2
-Moje vreme je prošlo, ali moje iskustvo ću ustupiti pobedničkoj mladost, kazao je Alimpijević.
Generalni direktor JPPEU „Resavica“ Stevan Dželatović stavio tačku je na sva nagađanja o kompaniji koja je žila kucavica Despotovca.
-Zahvaljujući Vladi Republike Srbije i premijeru Aleksandru Vučiću, JPPEU „Resavica“ i „Rembas“ nastavljaju da žive i stvaraju i tu nema nikakve dileme, rekao je on. To je potvrdio i član Nadzornog odbora EPS-a Dejan Popović,koji je najduži period proveo kao generalni direktor Resvice i državni sekretar.
-Ovu energiju su svi prepoznali i sad je jasno da ovaj tim nema dostojnog političkog protivnika, kazao je on.
Dr. Marjanović je rekao da su najveći dometi političkih protivnika bile poruke strašne sadržine koje su dobijali on i njegovi prijatelji iz koalicije a vrhunac je napad na bilbord i zaključio da je to ,,stvaralački duh onih koji nas napadaju.
Kandidat za predsednika te opštine Nikola Nikolić istakao je da svakog može da pogleda u oči i da je čovek koji radi i ne stidi se ni jednog posla. Dogovor sa građanima je ostvaren kroz 30 održanih tribina i pobednička koalicija spremna je da predvodi Despotovac