JAGODINA-Dvadesetogodšnja A.D (1996) iz Jagodine jutros je oko 3,45 pala sa trećeg sprata zgrade u naselju Tabane u to gradu, ali na sreću nije zadobila povrede vitalnih organa, sem preloma karlice na više mesta. Ona je smeštena na Odeljenje ortopedije, imobilisana je i svesna, njeno zdravstneo stanje se i dalje prati, kaže načelnik tog odeljena dr Radenko Rubežić. Jutros prilikom zdravstvenih provera u Hitnoj pomoći nisu ustanovljeni prelomi kičme, vrata, pomerala je ruke i žalila se na bol u nozi.
-Imala je veliku sreću jer je pala na meku zemlju. Pričala je nepovezano, čas da je sama pala, čas da je neko gurnuo. Bila je kod prijatelja ,,Joce” u poseti. Zatekli smo je na zemlji ispred zgrade i bila je okružena sa trojicom muškaraca, jedan se predstavio kao Joca, kažu u lekari.
Policijski inspektori su tokom jutra dolazili do bolnice i razgovarali sa devojkom koja im je kazala da stanuje u susednom naselju Strelište i da je iz Jagodine. Njen otac je tražio od policije da obezbeđuje devojku u bolnici, jer sumnja da ju je biši momak gurnuo sa terase i da ponovo može da je dovede u opasnost.