ĆUPRIJA-Letnju sezonu na gradskom bazenu u Ćupriji obeležiće koncert Ivane Jordan i utakmica vaterpolista Partizana i Crvene zvezde,najavio je član gradskog veća Vladimir Vasiljević. Sezona kupanja na tom bazenu počela koncertom domaćeg benda ,,Betty Boo“ i noćnim kupanjem, a preko 3.000 posetilaca boravilo je prvog vikenda. Ćupričani su jedva dočekali da počne sezona, jer, kažu , najbolje osveženje i zabava je na bazenima ,, Slavija”. Ovo kupalište otvoreno je od 10 do 19 časova, a kompletan ugođaj čini i novootvoreni kafić u samom kompleksu sa simboličnim cenama pića i mogućnošću da se uz TV program probaju sendviči ili palačinke. Za ovo leto Vasiljević najavljuje brojne sadržaje.
– Trudimo se da ispoštujemo sve uzraste i ukuse, od dnevnih igrica za najmlađe, obuke za neplivače, preko bioskopskih projekcija , prva je 14. jula , večeri salse, zumbe…, do vikend party -ja i noćnog kupanja. Naši posetioci moći će da prate i Olimpijadu na bazenu, rekao je on.
Vasiljević iz ovogodišnjeg sportsko-kulturnog programa izdvaja utakmicu između vaterpolista Crvene zvezde i Partizana, planiranu za polovinu avgusta, i koncert Ivane Jordan .
Kompleks bazena ,, Slavija” površine oko 2.000 kvadrata , nalazi se u istoimenom ćuprijskom naselju. Čine ga olimpijski i dečiji bazen, teneski tereni, caffe bar i parking prostor. Otvoren je pre dve godine. Ćupričani su dugo čekali na ovaj ,, raj” na zemlji. Pre toga su spas od vrućina pronalazili u okolnim mestima. Sada je situacija obrnuta, na ćuprijski bazen dolaze posetioci iz susednih gradova.

CENE
Cena ulaznice je 200 dinara, dok je poludnevna 15-19 sati 100 dinara.
Besplatno za decu do 10 godina. Mesečna karta košta 2.000 dinara.

Pozitivni primeri Razglednica iz Ćuprije – Projekat se realizuje uz pomoć sredstava iz budžeta Opštine Ćuprija.