PARAĆIN-Potpredsednik Pokreta socijalista Bratislav Jugović izavio je danas u Paraćinu da je dobio podršku sto doktora nauka za kandidaturu za predsednika Srbije kao lažni doktor nauka.
-Pored Koalicije raseljenih lica sa Kosova i Metohije, zagarantovanu podršku imam i od sto doktora nauka. Već sam najavio da na predsedničke izbore idem kao lažni doktor nauka. Samo je u Srbiji moguće da sto doktora nauka , koji su na državnim univerzitetima predanim radom i uz velike intelektualne napore stekli svoja zvanja pdorže jednog lažnog doktora nauka u svojoj borbi za dostojanstvo prosvete, rekao je Jugović posle sastanka sa predstavnicima Koalicije raseljenih lica u Paraćinu od kojih je dobio podršku za predsedničku kandidaturu.
On je objasnio da je iz kruga njegove porodice, najbliže familije i prijatelja dobio podršku sto doktora nauka.
-Borba za prosvetnog radnika je borba za svakog đaka i studenta, ali je i borba za hleb koji me je nahranio. Za sada će ironija biti moj jedini stil borbe, istakao je Jugović i podsetio da je ranije rekao da će odustati do kandidature, ako lider PS Aleksandar Vulin uđe u trku za predsednika.