SVILAJNAC-Odgovorno tvrdimo da nije bilo nikakvog napada, pritiska i ucene pomenute odbornice Tanje Marković iz Đurinca od strane predsednika OO SNS Svilajnca Branislava Marinkovića, stoji u saopštenju OO SNS Svilajnac.
U saopštenju se dalje navodi da je istina je samo jedna.
-Očigledno da određena grupa odbornika nije imala moralne kvalitete i obraz da ostane do kraju uz OO SNS i ne podlegne pritiscima ljudi koji bi radi ličnog interesa apsolutno sve uradili ističe su saopštenju I dodaje da je očigledno da su odbornici SNS svakodnevno izloženi pritiscima i ucenama na različite načine.
-Svesni smo da određene ljude koji stoje iza ovakve vesti boli činjenica da nisu ostvarili lične interese ulaskom u stranku i sada bi rado rukovodstvo da menjaju. Na ucene i pritiske ne želimo da reagujemo i potpuno smo odani borbi za stranku kojoj pripadamo. Svi odbornici koji smatraju da je ta borba uzaludna, i da su lični interesi ispred interesa građana koji su glasali za nas i same stranke, treba da vrate mandat koji im je poveren, a ne na ovakav način da kompromituju i svoje ime i ime porodice kojoj pripadaju, kaže se u saopštenju SNS Svilajnac.
SNS Svilajnac poručuje svima da rukovodstvo tog odbora nastavlja još jaču borbu za nadu svih onih koji veruju da Svilajnac zaslužuje bolju budućnost, i koji su svih ovih godina gradili Opštinski odbor i jačali stranku.
-Nažalost biće uvek onih koji misle da je politika borba ličnih interesa i način da se ostvare sopstveni planovi za budućnost, kao i onih koji misle da trebaju nešto da se pitaju, a ne znaju kom mesnom odboru pripadaju, zaključuje se u saopštenju.