Izvor : Blic
Kazna koja je izrečena fudbaleru Crvene zvezde Predragu Sikimiću pokrenula je pravu lavinu. Sindikat profesionalih fudbalera “Nezavisnost” otkrio je šokantan detalj! Fudbaler Jagodine Srđan Ristić ostao je bez burbrega tokom meča Prve lige Srbije protiv Kolubare.
Da li je zdravlje igrača funkcionerima klubova na prvom mestu? Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost izneo je šokantne tvrdnje na svom Fejsbuk profilu.

– SKANDAL U JAGODINI: Igrač Srđan Ristić je na utakmici protiv Kolubare zadobio tešku povredu i odstranjen mu je bubreg.. Klub je pokušao da zataška ceo slučaj jer igraču nisu plaćali socijalno i zdravstveno osiguranje i nije imao zdravstvenu knjižicu.. Predsednik Jagodine je već dugo vremena potpredsednik FSS.. Velika je sramota za FSS što takav čovek uopšte može da bude na bilo kojoj funkciji u srpskom fudbalu.. Srđanu želimo brz oporavak.. – piše “Nezavisnost”
Sindikat je na čelu sa predsednikom Mirkom Poledicom nastavio u istom stilu.

– Disciplinska komisija FSS kaznila Sikimića tri meseca a protiv igrača koji je povredio Srđana Ristića kome je odstranjen bubreg nisu ni pokrenuli postupak.. Potpuno je jasno da hoće Sikimiću da unište karijeru.. Teška povreda Ristića je takođe nesrećan slučaj jer nije povređen namerno i mnogo je teža povreda od Živkovićeve.