ANA JOVANOVIĆ JEDINA IZ JAGODINE POTPISNICA APELA 100 – ,,JAGODINCI NIŠTA NAM NE FALI“

JAGODINA- Na skupu podrške predsedničkoj kandidaturi Saše Jankovića u Jagodini obratila se  Ana Jovanović, potpisnica Apela 100 iz tog grada, koje je zahvalila svojim sugrađanima, jer su podrškom Jankoviću pokazali veliku hrabrost i spremnost za suprotstavljanje lokalnom režimu.

-Ono što Srbija doživljava proteklih godina, to mi u Jagodini živimo svakodnevno od 2004. godine, trpeći hirove isfrustiranog, bahatog, palanačkog kabadahije. Sličnost između Aleksandra Vučića i Dragana Markovića Palme je da su obojica surovi, bezobzirni, agresivni i nedodirljvi. Spaja ih da vladaju strahom nad ljudima, koje su predhodno obespravili, ponizili, uvredili i osiromašili, ocenila je ona uz gromoglasno odobravanje pristunih.

Ona je dodala ,,danas vidimo da imamo jednog kandidata i to je Saša Janković,koji je ličnim primerom pokazao da se može hrabrošću, odlučnošću, neodustajanjem i nepristajanjem, savladati strah“.

-Zahvaljuljem se ljudima iz Apela 100 koji su sa, nadam se, nama da nam pruže podršku u ovom zabranjenom gradu.  Drago mi je što nas nisu zaobišli. Jagodinci ništa nam ne fali. Izborimo se da dno nikada više ne bude na vrhu, zaključila je ona.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *