JAGODINA-Lekari KBC Kragujevac se ne izjašnjavaju zdravstevnom stanju teško ranjenog Darka Stanojlovića (35) iz Beograda, koji je zadobio više prostrenih rana u pucnjavi u ponedeljak uveče u Jagodini. Pogođen je u rame, leđa i noge, posebno je teška povreda potkolenice, nema povrede vitalnih organa.

-Lekari su obavili više operacija. Svestan je, i sve vreme je bio svestan. Ima tešeke povrede od više hitaca iz vatrenog oružja, kaže izvor iz istrage.

Policija intenzivno traga za počinicima ovog krivičnog dela, koji se dogodio isped marketa Roda oko 23 sata. Stanojlović je ulazio u vozilo kada je na njega pucano. Praktično je počinilac tog krivičnog dela ispraznio ceo šaržer. Prema nezvaničnim podacima policija je pronašla 22 čaure, a Stanojlović je imao 12 rana na telu.  On je 2008 godine ubio Veljka Stojanovića u Paraćinu, ali nije osuđen za to svirepo krivično delo, već je upućen na lečenje u specijalnu bolnicu sa dijagnoznom paranodina psihoza. Posle sedam godina lečenja u specijalnoj zatvorskoj bolnici u Kovinu on je pušten na slobodu. Stanojlović je i ranije bio poznat po izvrešnjima teških krivičnih dela. On je rodom iz Krušara kod Ćurpije.