JAGODINA-Komercijalna banka danas je u centru Jagodine  otvorila novu ekspozituru za stanovništvo i pravna lica. Vrpcu su svečano presekli izvršni direktor za poslove sa stanovništvom i nove bankarske tehnologije Petar Stefanović, direktor Poslovnog centra Kragujevac Danijela Kostić Todić i direktorka ekspoziture u Jagodini Branka Kovačević.

-Jagodina je uvek bila privredni i društveni centar, ne samo ove regije, već i cele Srbije. Imali smo sreću i izuzetno zadovoljstvo da smo u Jagodini već 15 godina i nadamo još bar deset puta toliko. Komercijalna banka je počekom godine realizovala jednu od najvećih reorganizacija mreže od osnivanja banke. Od 24 filijale formirali smo pet poslovnih centara za privredu i sedam za stanovništvo. To nam je omogućilo dalje širenje, tako da smo juče otvorili ekspozituru u Preševu, danas u Jagodini. Komercijalna banka je izuzetno dinamičan igrač, trudimo se da budemo još bliži klijentima, još dostupniji i smatramo da će te promene to omogućiti, rekao je Stefanović.

On je podsetio klijente na povoljne gotovinske kredite sa produženim rokom i novčanim iznosom, kao i najbolje stambene kredite na tržištu, te digitalne bankarske proizvode.

-Poslovni centar Kragujevac objedinjuje ranije filajale Kragujevac, Požarevac, Jagodina, Novi Pazar i Kraljevo. Nas izdvaja najpristupačniji odnos prema klijentu i to je 24 sata savetodavne pomoći. Lideri smo devizne štednje, a Poslovni centar Kragujevac prednjači u kreditiranju mikro klijenata i stambenim kreditima, istakla je Danijela Kostić Todić.

Novi prostor banke u Jagodini površine je 230 kvadarata, u kome će klijenti moći da koriste sve bankarske usluge namenjene fizičkim i pravnim licima.

-Ovo je naš jubilej 15 godina rada, rasli smo od ekspoziture do filijale. Očekujem još bolje rezultate, preselili smo se na novu lokaciju Skver omladine bb. Bićemo bliži korisnicima, što će uticati na kvalitetnije pružanje bankarskih usluga. Imamo preko 9.000 otvorenih računa i nadam se da ćemo taj broj uvećavati ,kazala je Branka Kovačević

Radno vreme ekspoziture je radnim danima od 9 do 17 sati i subotom od 9 do 13 sati. Klijentima je dostupan i bankomat 24 časa.