SVILAJNAC-TV Centar iz Svilajnca, najbolja lokalna televizija u Srbiji sa 10 miliona pregleda na youtube, proslavio je 9. rođendan. Epitet najbolja nacionalna lokalna TV Centar je zaslužio pre svega svojom gledanošću, kvalitetnim temama i sadržajem koji ne podilazi najnižim ljudskim porivima. Tu su mnogobrojne nagrade sa raznih međunarodnih festivala, gde učestvuju svetske produkcije i nacionalne televizije.

-Bezbroj puta smo bili u prilici da stavimo tačku. Da slegnemo ramenima pred svakim znakom pitanja. Istrajali smo zbog dragih ljudi s kojima se razumemo i između redova i koje svakodnevno oslovljavamo velikim slovom, stoji u rođendanskom saopštenju TV Centra i dodaje ,,zbog njih će margine morati da nas sačekaju. Zbog njih ćemo po ko zna koji put da stavimo zarez i da nastavimo dalje”.

Simboličnim naslovom, koji je više nego slikovit, ,,Ajmo dalje” ta televizija poručuje da i,. pored svih teškoća, ne odustaje od svog cilja a to je proizvodnja kvalitetnog programa. Zato preporuka da pogledate neki od medijskih sadržaja te televizije na youtube kanalu TvCentar, preko 10 miliona pregleda garant su da će te svoje vreme na kvalitetan način upotrebiti.