Grupa građana koju će na narednim lokalnim izborima u Čačku predvoditi advokat Ivan Ćalović u svoj program uvrstili su i predloge za dodelu decembarske nagrade Čačka, a na spisku se nalazi i Sergej Trifunović, piše Komentar press.

Ivan Ćalović je u kratkoj izjavi za komentarpress.net potvrdio da će se zalagati da Sergej Trifunović dobije najveće priznanje Grada Čačka.

-Ako Užičani nisu ponosni na svoh Sergeja Trifunovića i njegovu borbu da svakom bolesnom detetu bude omogućeno adekvatno lečenje, evo mi Čačani smo ponosniji od Užičana, rekao je Ćalović.

Kako prenosi komentarpress. net, Sergej Trifunović kaže da je Ivan Ćalović častan čovek, obzirom da je napustio SNS kad je bila na vrhuncu moći.

– Ja sam vrlo ponosan i zahvaljujem se gospodinu Ćaloviću i njegovoj ekipi. Gospodin Ćalović je častan čovek, čim je napustio SNS, kad je bila na vrhuncu moći, istakao je Trifunović.

Kako podseća komentarpress.net, Ivan Ćalović je bio visoko pozicioniran u čačanskom SNS, slovio je za kandidata za gradonačelnika, potiče iz ugledne advokatske porodice i uživa veliku podršku građana Čačka.