PARAĆIN- Autokuća Tasić iz Jagodine apsolutni je pobednik 20. Međunarodnog sajma privrede u Paraćinu.

-Već par godina prisutni smo na sajmu, trudimo se da naš štadn bude sve bolji. Izlažemo Foklsvagen vozila. Očekivali smo nagradu, jer smo naporno radili na marketingu, što ej bilo ključno da naše klijente. Tu su aktraktivne hostese. Sajam je značajan je dobro pozicionira naš brend. Živi kontakt sa automobilima je presudan za dalji korak i kupovinu, kaže menadžer prodaje Igor Stamenković.

U kategoriji za inovaciju i kvalitet pobedila je Konsultantska kuća JN&AN Nikolić iz Paraćina, za uređenost štanda Denikom i Kepo kotlovi iz Kosjerića, za marketinški nastup Vojvđanska banka, za najbolji prvi nastup Autokuća Svetozarevo promet i za ndugogodišnju saradnju Udruženje vinski vitezovi Pomoravske regije Steva pisar.

-Izagači su veoma zadovoljni, kao i posetioci, sa ovogodišnjim jubilarnim sajmom. Zadovoljni su i proizvođači meda i rakije, ali i veće kompanije koje su sklopile značajne ugovore. Pokazalo se da je Sajam privrede značajna manifestacija koja privuče veliki beoj privrednika i posetilaca. Zadovoljni smo sa brojem posetialaca, kao i izlagačima koji su iz Srbije i susednih zemalja. Očekujem da sledeći Sajam  bude održan u većem prostoru, odnosno da se obavi proširenje, ističe direktor Turističke organizacije Aljoša Gligorijević.

Danas je obavljena i gastropromocija ,,Paraćinskog ćevapa” i ,,Vasine torte”, te izvučena imean nagrađenih u nagradnoj igri.