DESPOTOVAC- Otac i sin iz Ravne Reke kod Despotovca uhapšeni su kasno sinoć zbog pokušaja ubistva dvojice policajaca. Njima jer određeno zadržavanje. Policajci su u hospitalizovani bolnicama u Kragujevcu i Ćupriji i nisu u životnoj opasnosti. Oni su ranjeni juče posle 15 sati, kada su posle dojave da se ukradeni traktor nalazi u jednom dvorištu pokušali pretres, hicima iz puške, iz  takozvanog krateža. Reč je o domaćinstvu 62. muškarca iz Ravne Reke. Jedan policajac je pogođen u glavu, a drugi u ruke.

– Stabilno je zdravstveno stanje policajaca, oni su pod stalnim nadzorom lekara i nisu u životnoj opasnosti. Policajcu sa povredama ruku oprisane su obe ruke u KBC u Kragujevcu. Drugi policajac je sa lakšom povredom glave i on je u ćuprijskoj bolnici, kažu lekari.

Kako saznajemo inspektor Boban Miladinović i pozornik Ljubiša Petrović su ranjeni kada su išli u pretres kuće zbog krađe traktora. Nezvanično, policajci su zatekli muškarca kako rastura menjač od traktora, a videvši ih, on je potegao oružje.