JAGODINA- Nasilnik je prebio u utorak oko 18.30 bračni par u tržnom centru Vivo u Jagodini i pobegao sa lica mesta, potvrđeno je u policiji. Policija radi na rasvetljavanju činjenica vezanih ovaj događaj.

– Deca niskog kalendarskog uzrasta maltretirala su psa, šutirali su ga i udarali. Pas je šetao uz bračni par, regovala je vlasnica psa i upozorila majku na ponašanje dece. Pretpostavlja se da je majka dece pozvala supruga, dok je bračni par nastavio šetnju tržnim centrom Vivo. Suprug, za sada policiji nepoznati muškarac, je oko 18.30 u utorak pronašao bračni par sa psom i brutalno ih pretukao naočigled svih posetioca i obezbeđenja tržnog centra. Sve su snimile kamere okolnih radnji. Tragično je bilo za gledanje, prvo je napao muškarca, prvim udarcem ga nokautirao, a zatim ga šutirao, ženu je bacao kao ping pon lopticu po trotoaru. Bilo je tragično za gledanje. Nepoznati muškarac za tim je seo u svoj džip i udaljio se iz tržnog centra. Ono što dodatno uznemirava niko od više desetina prisutnih građana nije prišao da pomogne bračnom paru, kažu upućeni u ovaj slučaj.

Pretpostavlja se je nepoznati muškarac, lice koje je osuđivno zbog teških krivičnih dela. U Jagodini besni rat zaraćenih kriminalnih klanova, koji je odneo žrtve, ima ranjenih,međutim nema krivaca, pa sada i nedužni ispšataju.