Čajetina– Niti je Opština Čajetina, za razliku od raznih naprednjačkih “zlatnih lavova”, “najevropljanina” i kupovnih “najevropskih ministara” sa buvljaka, kupila priznanje “Inovativni menadžer godine” koje dodeljuje Akademska unija Oksforda niti sam ja, za razliku od napredne “elite” sa falsifikovanim instant diplomama ovdašnjih privatnih “fakulteta”, ikada rekao da sam diplomirao na Oksfordskom univerzitetu – izjavio je predsednik Opštine Čajetina i prvi čovek Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović, povodom najnovije brutalne laži koju su, preko lista “Blic”, plasirali Gradski odbor Srpske napredne stranke Užice i čuveno “povereništvo” SNS u Čajetini.

– Da je reč o sinhronizovanoj propagandnoj akciji odstrela političkih protivnika, dokaz je i činjenica da su ovu “vest”, pozivajući se na “Blic”, horski preneli svi režimski mediji, a da se, prethodno, ni jedan nije udostojio da čuje i odstreljenu stranu, tj. nas iz Čajetine. Sada je više nego jasno da nam je naprednjačka kamarila potpisala “smrtnu presudu” onog trenutka kada smo najviše funkcionere SNS zatekli na delu, sa rukama do lakata u medu, u pokušaju krađe 2.213 hektara najskuplje državne zemlje na Zlatiboru – tvrdi Stamatović.

On podseća da je predigra ove prljave kampanje aktivirana, pre dve nedelje, besprizornim klevetama Čedomira Jovanovića i Nebojše Krstića, koji su optužili Stamatovića da ”podvodi srpsku decu ruskim palikućama”, što je nastavak zajedničke hajke koju  su, još letos, pod vrhovnom komandom SNS, započela ova dvojica tzv. liberalnih političara, optužujući opštinu Čajetina da, uz pomoć ruskih terorista, obučava srpsku decu za nekakve ratove.

– Nije zgoreg podsetiti i da su naprednjaci, još u vreme prošlogodišnjih predsedničkih izbora, meni kao predsedničkom kandidatu, upućivali najgroznije lične uvrede, među kojima su bile i lažne optužbe da sam, istovremeno, i ruski i ukrajinski špijun, a sada kažu da iza Oksfordske nagrade koju je opština Čajetina zaslužno dobila, stoji niko drugi nego ukrajinska mafija – zaključuje Milan Stamatović, ne isključujući ni mogućnost da je režim u paničnom strahu od dolaska (već 7. februara) monitoring komisije Saveta Evrope koja će ispitivati razmere naprednjačke odmazde nad protivnaprednjačkom Čajetinom, Paraćinom i Šapcem.