BEOGRAD- Direktor humanitarne fondacije Teofilus Miloš Stojković rešenjem Ministarstva zdravlja imenovan je za člana Uporavnog odbora specijalne bolnice ,,Merkur” u Vrnjačkoj Banji. Reč je o najprofitabilnijoj banji u Srbiji.

– Zahvaljujem se ministru dr Zlatiboru Lončaru i na poverenju, kao ljudima iz vlade. Velika mi je čast da učestvujemu radu banje koja ima najveći broj korisnika u Srbiji. Daću svoj doprinos jačanju te ustanove, a pre svega promovisanjem sprskog banjskog turizma u Grčkoj. Dugo se bavim humanitarnim radom i ovo je novi izazov, rekao je Stojković.

Prvi put će u UO ,,Merkura” biti neko iz Pomoravskog okruga.

Merkur predstavlja najsavremeniju medicinsku službu za prevenciju, dijagnostiku, lečenje i rehabilitaciju bolesti organa za varenje, šećerne bolesti i bolesti koštano-zglobnog sistema, sa modernim objektima za smeštaj posetilaca tokom cele godine. Lekovite mineralne vode, lekovito mineralno blato, savremene dijagnostičke metode, visokospecijalizovan medicinski tim i najsavremeniju medicinska opremu, Merkur je uspešno objedinio i razvio vrhunske zdravstvene i velnes pakete prilagođene svakom pojedincu.