ČAJETINA- Za novogodišnju noć, pod pokroviteljstvom Opštine Čajetina, biće upriličen bogat program . Veče će početi predstavom za najmlađe posetioce, zatim će od 21 čas kao predgrupa nastupiti Snežana Kačar i Imperium bend, a od 22 očekuje se početak koncerta glavne zvezde večeri Dragane Mirković. Prve minute nove 2019. godine posetioci će tradicionalo dočekati uz trubače i vatromet koji će biti priređen na Kraljevom trgu.
Pored dočeka na otvorenom hotelijeri i restorani su pripremili veoma bogatu ponudu pa sve koji budu boravili na “zlatnoj planini” u novogodišnjoj noći očekuje odličan provod.

“Neverne bebe” zagrejale Kraljev Trg

Posle veoma uspešnog koncerta Dina Merlina u sportskoj dvorani “Vai Tai”, novogodišnji program koncerata na Zlatiboru nastavio se nastupom grupe “Neverne bebe” na Kraljevom trgu.

Bend koji ovogodišnjom turnejom proslavlja 25 godina postojanja koncert je počeo u 21 čas pesmom  “A gde je ljubav”, da bi se nastavilo hitovima poput ” Pogledaj u sunce” , “Praštam”,”Ovo je priča o nama”. Velike ovacije publike izazvalo je izvođenje velikog hita grupe “Smak” “Daire” u režiji frontmena benda Milana Đurđevića, kao i pesme “Zajdi,zajdi” koju je otpevala pevačica Jelena Pudar.

Svoj nastup grupa je završila pesmom “Uzmi boje” ali se na zahtev publike vratila na bis i izvela još  dve pesme Satisfaction Rolling Stones-a kao i još jednom svoj veliki hit “Pogledaj u sunce”.

“Neverne bebe” su odličnom svirkom još jednom pokazale zašto su najpopularnija pop rok grupa u našoj zemlji a veliki broj posetilaca dokazuje da uprkos dugom broju godina na sceni hitovi ove grupe ostaju neprolazni.

Ovaj koncert, prvi od dva koncerta koje Opština Čajetina i Turistička organizacija “Zlatibor” poklanjaju posetiocima “zlatne planine” poslužio je turistima kao uvod u spektakl koji se očekuje večeras. Na Kraljevom trgu, na jednom od najposećenijih dočeka u novogodišnjoj noći u Srbiji sa nestrpljenjem se očekuje nastup Dragane Mirković. Program počinje predstavom za najmlađe u 18 časova, a izlazak na scenu glavne zvezde večeri oko 22 časa.