PARAĆIN- Sumirajući rezultate rada u protekloj godini funkcioner Pokreta Svi za Paraćin Danijel Živković je izjavio da za razliku od drugih političkih organizacija, građani Paraćina su nadređeni tom Pokretu i centar svih aktivnosti.

– Za nas su građani Paraćina jedini čije potrebe osluškujemo, sa kojima neposredno razgovaramo i dogovaramo prioritete, u čijem interesu radimo i činimo sve što je u našoj moći da opšinu iz godine u godinu učinimo mesto boljim i prijatnijim za život i rad. Oni su jedini čiji nam je sud važan, poručio je Živković.

On je podsetio da su u 2018. godini učinjeni izuzetni napori da potrebe Paraćinaca budu zadovoljene.

– Mi smo jedina autentična lokalna politička opcija na ovom prostoru koja građanstvu pruža punu sigurnost i saznanje da se Paraćin stabilno razvija u svim sferama života. Pokret je preuzeo ključnu ulogu u kontroli lokalne vlasti, u izvršnoj vlasti i društveno odgovornim poslovima, rekao je Živković.

On je posebno istakao ulogu mladih ljudi koji su budućnost i sadašnjost Pokreta Svi za Paraćin.

– Ovde vidite puno mladih, ozbiljnih i sposobnih ljude, koji se bave izuzetno ozbiljnim i društveno odgovornim poslovima. Ne beže od odgovornosti, bave se najosetljivim poslovima od značaja za život građana Paraćina. To su direktori javnih preduzeća i ustanova, rukovodioci, šefovi, predsednici upravnih i nadzornih odbora…Sa zadovoljstvom konstatujem da su u 2018. godini svi  segmenti, u kojima je Pokret Svi za Paraćin preuzeo odgovornost, funkcionisali za primer na najbolji i najprofesionalniji mogući način, konstatovao je Živković i pobrojao mnogobrojne kapitalne investicije koje se realizuju u preduzećima i delatnostima gde kadrovi Pokreta vode glavnu reč.

-Potrebno je je učinimo sve da zadržimo mlade ljude u Paraćinu. Potrebno je da zajedno radimo na budućnosti Paraćina i dece. Očekujem da će građani prepoznati naš rad, jer dok su se drugi slikali i obmanjivali javnost sa stotinama lažnih tekstova,smo mi radili u korist građana, očekujem da građani to prepoznaju, zaključio je Živković