Bivši potpredsednik Pokreta socijalista Bratislav Jugović ocenio je danas da opozicija u Srbiji slobodu u društvu meri vredjanjem državne sekretarke u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dijane Hrkalović.”Nejasno je da li se za lidere opozicije slobode u našem društvu mere strašnim vredjanjem Dijane Hrkalović bez posledica i da li je to borba za jačanje institucija”, rekao je Jugović za portal Komentarpress (www.komentarpress.net).

On je ocenio da je upravo Dijana Hrkalović “sprečila narko dilere i zločince Fatmira Ljimaja i Ramuša Haradinaja” da udju u Interpol.

Jugović je ocenio da razultati rada Dijane Hrkalović govore da je narko dilera sve manje, kao što “rezultati politike Aleksandra Vučića kažu da je sve više država koje su povukle priznanje lažne države Kosovo”.

“Ako je politika PSG borba za institucije, onda će Sergej Trifunović morati na sudu da dokazuje da je Dijana Hrkalović u bliskim odnosima sa narko dilerima”, rekao je Jugović.

Državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović najavila je danas da će podneti tužbu protiv predsednika PSG Sergeja Trifunovića zbog toga što je on na opozicionom skupu u Knjaževcu rekao da se ona zabavlja sa čovekom koji prodaje drogu.