SVILAJNAC- Nizom aktivnosti pod nazivom „Dani otvornih vrata“, koji će biti realizovani do 29. marta, Centar za brigu o porodici „Svilajnac“ proslaviće prvi rođendan. Centar je ugostio mame, koje su vežbale tokom trudnoće, kao i buduće mame koje trenutno vežbaju. Održano predavanje na temu „Prevencija elektronskog nasilja“. Cilj predavanja je bio pružanje podrške đacima osnovnoškolskog uzrasta u uočavanju i prevenciji „zamki“ koje nosi elektronsko nasilje.
Realizovana je radionica, koju su pripremili master defektolog-logoped Dragana Grujić i specijalista strukovni fizioterapeut Jelena Radovanović, logopedskih tretmana i tretmana koji se svakodnevno realizuju sa fizioterapeutom u Centru.

– Centar za brigu o porodici „Svilajnac“ je tačno pre godinu dana realizovao svoju prvu aktivnost. Od 24.marta 2018. godine do današnjeg dana broj aktivnosti se povećavao i svojim angažovanjem smo se trudili da obuhvatimo sve kategorije stanovništva, od najmlađih do najstarijih. Hvala lokalnoj samoupravi što prepoznaje naše potencijale, hvala svim saradnicima što nam omogućavaju da iz dana u dan „rastemo“ nudeći nam ruku podrške i hvala našim Svilajnčanima na ukazanom poverenju, zbog Vas se trudimo da budemo bolji, humaniji i inovativniji, saopšteno je iz Centra.