PARAĆIN- Započeta je kompeltna rekonstrukcija kolovoza u delu Cerske ulice u Paraćinu u kojoj je predhodno zamenjena vodovodna mreža i izgrađena nova kišna kanalizacija. Radovi su deo plana za ovu godinu za obnovu i izgradnju kolovoza u 24 gradske i prigradske ulice.

– Već smo imali asfaltiranje dela ulice Cara Dušana, u toku su radovi u ulici Dragoslava Marinkovića i Cerska se rekonstruiše u potpunosti. Radovi će potrajati tokom čitave godine. Sledeća ulica koja će biti rekonstruisana je Bore Petrovića kod pijace, što će izazvati probleme u saobraćaju, ali to će biti kratkotrajno. U prigradskim naseljima, posle izgradnje ulica u Striškom naselju, Ribnici i Karađorđevom brdu, asfalt će dobiti ulice u naseljima Cara Dušana, Carice MIlice jug, Žabaru i nekim drugim prigradskim naseljima, navodi predsednik te opštine Saša Paunović.

Kako je i obećano posle rešavanja imovinskih problema u toku je izgradnja preostale vodovodne mreže u preostaloj ulici u Striškom naselju. Skoro celo naselje je dobilo vodovodnu mrežu još 2003. godine, a ulica u kojoj se sada izvode radovi tada nije mogla da bude rešena jer nije bilo saglasnosti vlasnika parcela.