Petu godina zaredom Jedinstvena Srbija je otvorila svoju kancelariju u popularnom grčkom letovalištu Paraliji u olimpijskoj regiji Pieria. Na otvaranju, pred više od 4 hiljade ljudi, građana Srbije koji letuju u ovom delu Grčke, predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma je istakao da ova kancelarija nema političku funkciju već je na usluzi svim građanima na letovanju.

“Dozvolite mi da vas pozdravim ne kao predsednik Jedinstvene Srbije, već kao čovek koji se ne razlikuje od običnih ljudi. Mene nije ponela ni slava ni popularnost i ja hoću da sa vama delim i dobro i loše. Mi smo jedina politička partija  koja je otvorila kancelariju u nekoj evropskoj državi, a da se ta kancelarija ne bavi politikom, jer svi mi koji ovde letujemo, svi smo mi građani Srbije, a politika koju vodimo, kada pređemo granicu da ostane  u Srbiji, a ovde da se družimo, zaboravimo sve ono što je loše jer odmor zato služi. Ova kancelarija treba da pomogne onima koji imaju problem ako do njega dođe za vreme boravka u Grčkoj i to je osnovni cilj ove kancelarije”, poručio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

On je rekao da nikada više nije bilo ljudi na otvaranju kancelarije, a da on mnoge od njih poznaje i zna iz kojih gradova Srbije dolaze.

“To je veliki uspeh za mene kada sretnem naše ljude negde u Evropi i kada ima ko da im pomogne. Meni ne trebaju ministarske funkcije. Jedinstvena Srbija pare koje dobije od građana na osnovu broja poslanika u parlamentu te pare vraća građanima, a ova kancelarija se upravo finansira iz tih izvora. Mi iz Jedinstvene Srbije često govorimo o porodici i za nas je porodica svetinja, kao i srpska kultura i narodna nošnja. To nikada nesmemo da zaboravimo”, kazao je Marković.