PARAĆIN-Bivša direktorka Centra za socijalni rad u Paraćinu Biljana Milenić Stojanović od juče je pod strahovitom torturom kriminalnih laži koje se po automatizmu objavljuju nacionalnim medijima. Ta medijska delatnost ima ime i prezime, a reč je o najobičnijoj propagandi lažnih vesti, na što više medija, koje se konstantno ponavljaju. Takva vrsta propagande osmišljena je u četvrtoj deceniji prošlog veka u Nemačkoj, a medijski stručnjaci i profesori su je nazvali fašizacija medija, odnosno konstantno ponavljanje jedne te iste laži, žrtva nema priliku da odgovori i građani laž usvajaju kao istinu. Pretvaranje žrtve u krivca za sopstvenu smrt bio je omiljeni recept tadašnjih medija, a očigledno da ni današnji nisu mnogo odmakli. Sa terena radija i štampe, postupak je prenet na elektronske medije. Bez trunke etike, profesionalizma i morala, urednici i novinari tzv.medija preuzeli su lažnu objavu sa ukradenog fejsbuk naloga Biljane Milenović Stojanović na društvenoj mreži i napravili medijsku hajku. Kampanja laži i fašizacije medija brutalno se obrušila sa svom bujicom laži, uvreda, kleveta na predsednika opštine Sašu Paunovića, što je očigledno bio i cilj.  Naravno, kada je nesrećna žena uspela da, uz pomoć policije i prijatelja, povrati nalog i uputi demant, pomenuti  mediji su to otćutali. Šta nam se se sprema, čemu da se nadamo, ako se ovako postupa prema jednoj nesrećnoj ženi. Da li je ovo samo priprema za nešto mnogo gore? Ko je ukrao telefon, zloupotrebio i objavio sraman tekst na društvenoj mreži, poslao nacionalnim medijima koji su ga horski preneli bez da kontaktiraju izvor, zašto nigde nema demanta, samo je deo pitanja na koja nikada nećemo dobiti odgovor.

Prenosimo demant Biljane Milenović Stojanović:

Poštovani prijatelji, objavljujem: nepoznati kriminalci danas su mi u Centru za socijalni rad ukrali telefon i zloupotrebili moj fejsbuk nalog. Tek sada sam uspela da povratim kontrolu, uz pomoć policije koja mi je omogućila pristup podacima u mojoj kancelariji u Centru.
SIGURNA SAM: MOJ TELEFON SU UKRALI DA BI NAPISALI OBJAVU NA FEJSBUKU KOJA SE ODMAH NAŠLA NA PINKU. REČ JE O OZBILJNIM KRIMINALCIMA. Za mene nema sumnje da je reč o istim onima koji su protiv mene vodili kampanju, povezanih sa Srpskom naprednom strankom u Paraćinu.
Objavljujem da je prethodna objava na fejsbuku na mom profilu obična laž.
Hvala policiji, hvala obezbeđenju, hvala prijateljima sa tehničkim znanjem koji su uspeli da mi vrate kontrolu nad nalozima. Podneću prijave protiv svih lica za koja sumnjam da su u ovom učestvovala. Sram da bude sve “medije” koji su bez provere preneli ovu lažnu objavu.