PARAĆIN- Povodom tekstova koji serijski objavljuju nacionalni mediji naklonjeni SNS u nastavku akcije objavljivanja lažnih vesti, a vezani su za nekretine koje poseduju u Grčkoj bivša načenica SO Paraćin Danijela Radonjić i njen suprug, te se tako iskonstruisana priča koristi za napad na predsednika opštine Sašu Paunovića, juče se oglasila Danijela Radonjić i uputila demanti.

,,Tekst koji je objavljen nije istinit.

Nije tačno da su apartmani moji. Nije tačno da je vlasnik apartmana predsednik Paunović. Ja posedujem 1/2 apartmana koji sam u skladu sa zakonom i prijavila agenciji za borbu protiv korupcije. Moja porodica je osim moje plate imala i prihode od plate mog supruga koji je bio dugogodišnji direktor proizvodnje u SFS Paraćin, sve dok SNS nije preuzeo ovu fabriku, kada je dobio otkaz, zajedno sa još oko 300 radnika.

Nakon otkaza, moj suprug nije otišao da se učlani u SNS, nego je kao i 90% ostalih pametnih i sposobnih građana Srbije otišao u inostranstvo i umesto da na čelu SFS-a osvaja evropska tržišta, on je uspešno razradio posao u oblasti turizma. Trudio se i radio, punih 5 godina, uzimao u zakup apartmane, izdavao ih, zaradio novac i izgradio apartmane koji se i vode na njega. Ova kupovina finansirana je i iz kredita koji uredno otplaćujemo, a svi podaci o sticanju vlasništva nad ovim nekretninama dostupni su državnim organima.

Ova investicija u nekretnine nije tajna, niti sam to krila, zbog toga smatram da je korišćenje ove svima dostupne informacije od strane tabloida za koje je svima poznato da ih kontroliše SNS, još jedan u nizu dokaza, da je ceo ovaj slučaj protiv mene politički konstruisan.

Napominjem da kada je moj suprug dobio otkaz iz političkih razloga, nisu bili bitni ni rezultati proizvodnje, ni činjenica da je škart u proizvodnji sveden na minimum od postojanja fabrike pa do danas. Nije bitno ni to što je 300 porodica zavijeno u crno i izbačeno na ulicu bez i jednog dinara, prouzrokovanjem lažnog stečaja, ni to što se nakon njegovog odlaska proizvodnja samo održava, čak ni činjenica da on uopšte nije politički aktivan. Jedino što je važno je da je to moj suprug, a ja saradnik predsednika Paunovića i tome služi cela ova “afera”.

Zahvaljujem se bivšim kolegama iz G17, koji su trenutno u SNS-u na reklamiranju privatnog biznisa mog supruga.”

19.08.2019 godine

Danijela Radonjić