Član Glavnog odbora SNS Bratislav Jugović izjavio je da je laž reč koja opisuje Savez za Srbiju (SzS). On je naveo da je laž da je to Savez za Srbiju, a da je istina da je to Savez za još bogatijeg Đilasa.

– Laž je da je Branko Stefanović nosio u rancu 300.000 eura, a istina je da je Branko Stefanović otac ministra koji je sa svojom timom sprečio da lažna država Kosovo postane članica Interpola – naveo je Jugović u pisanoj izjavi medijima i dodao da je laž da će Vučić da preda Kosovo, a istina je da je svojim međunarodnim uglednom izdejstvovao da brojne zemlje povuku odluku o priznanju nezavisnosti takozvanog Kosova.

On kaže da Đilasova opozicija svakodnevno lažima zatrpava ključno pitanje – kako je tajkun Dragan Đilas postao nepristojno bogat i kako se uništavo RTS u vreme kada je tajkun Dragan Đilas bio apsolutni gospodar srpskih medija?

– Đilasovi jurišnuci se do te mere drogiraju sopstvenim lažima, pa je tokom pre podneva Vučić u sukobu sa Stefanovićem, a posle podne Stefanović je najjača karika Vučićevog “režima”. Toliko su drogirani sopstvenim lažima i toliko su opijeni mržnjom da više ni ne znaju šta pričaju – zaključuje Jugović.