PARAĆIN-Opštinska izborna komisija u Paraćinu proglasila je večeras izbornu listu broj 1., koju čini 55 kandidata za odbornike, pod nazivom ,,Saša Paunović – Sigurno napred”. Predhodno su danas sakupljeni potpisi za predaju pune liste na lokalnim izborima za devet sati, odnosno  pokazalo se da građani veruju u kandidate te liste i da je reč o posvećeno, iskusnom, uigranom i totalno organizovanom timu.

– Autobus može da pomogne ali ne može da prevagne. Zahvaljujem se svim građanima i svim članovima tima, napisao je prvi na listi Saša Paunović i dodao da je podrška to je kada za nekoliko sati sakupi preko 2.000 potpisa građana koji te podržavaju i predaš listu u rekordnom roku. Ni beogradski poverenici, ni kancelarije po restoranima, ni silno cimanje ljudi, ništa ne može na silu. Lista “Saša Paunović – Sigurno napred” prva je sakupila i predala potpise podrške za kandidaturu na lokalnim izborima u Paraćinu. Mala, ali velika pobeda.

Srpska napredna stranka predala je 2.142 potpisa podrške za lokalnu izbornu listu Opštinskoj izbornoj komisiji u Paraćinu i na narednim izborima biće pod rednim brojem 2. Naprednjaci su se zahvalili svima koji su ih podržali i najavili da već od sutra kreću u pobedničku kampanju.