U selu Trešnjevica na dan skupljanja potpisa za predaju liste Srpske napredne stranke, došlo je do incidenta kada je član SNS Borisav K. udario Miroslava Jovanovića koji je zamolio naprednjake da pomere parkirane automobile i autobus kako bi mu kamion istovario robu za radnju. Kako kaže jedan od meštana Trešnjevice, tog dana organizovan je prevoz autobusom do Jagodine kako bi naprednjaci dali potpis za predaju liste, pa je po povratku iz Jagodine organizovana večera i piće. Uz pojačane tenzije hoće li SNS prva predati listu, konzumiranje alkohola posle potpisivanja u Jagodini dovelo je do toga da Miroslav Jovanović koji je, kako kaže samo zamolio da pomere vozila, bude kolateralna šteta. Slučaj je prijavljen policiji a Jovanović sprema tužbu protiv Borisava K.

-SNS je organizovao potpisivanje građana. Nisam zainteresovan za to, penzioner sam, imam hronične bolesti. Čuo sam muziku iz prostorija SNS, kada sam pitao šta slave kazali su mi da su bili autobusima za Jagodinu da overavaju potpise za tu listu. U tom momentu dolazi kamion iz Kruševca koji snabdeva moju radnju robom.  Nema gde da se uparkira od automobila. Vozač automobila pijan, kada sam ih zamolio da pomere automobil, glasno mi kaže ,,ja ne vozim taj auto, što vi mene uznemiravate”. Došao je do mene i rekao mi da mu rekao da je ,,glup”. Rekao sam mu ,,šta ti je Boro, idi i pomeri auto”, u tom momentu on je mene glavom udario. Nisam se nadao. Pozvao sam policiju i prijavio napad. Bio sam u bolnici, snimio sam glavu, priča Miroslav Jovanović.

Jedan od mešana potvrdio je da je autobusom bio u Jagodini sa još 41 meštaninom, dao potpis podrške kod notara i da je posle toga bila organizovana večera u selu.