JAGODINA- U novi saziv Narodne skupštine Srbije iz Pomoravskog okruga ućiće pet poslanika, ispred SNS Ninoslav Erić iz Ćuprije i Nikola Radosavljević iz Jagodine, kao i lider JS Dragan Marković Palma i još dvoje iz Jagodine.

Na izborima za Narodnu skupštinu SNS je u Ćupriji dobila poverenje blizu 72 odsto građana koji su glasali a u Jagodini 57,5 odsto.

– Na drugom mestu po broju glasova u Jagodini nalazi se koalicija „Socijalistička partija Srbije – Ivica Dačić – Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma“ sa osvojenih 18,22% glasova, dok je lista „SPAS – Aleksandar Šapić“ dobila 3,88% glasova. Na taj način još jednom je potvrđeno ono što se i čulo tokom kampanje, a to je da Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka uživaju ogromno poverenje Jagodinaca. Ovo je istovremeno i veliko priznanje za Gradski odbor Srpske napredne stranke u Jagodini i predsednika Gradskog odbora Nikolu Radosavljevića, koji će biti narodni poslanik u novom sazivu Narodne skupštine Republike Srbije, stoji u saopštenju jagodinskih naprednjaka.
Nikola Radosavljević je rođen u Jagodini, 1975. godine, po zanimanju je master ekonomista. Oženjen je i otac troje dece.
– Ovo je kruna odličnog rada Gradskog odbora SNS u Jagodini u protekle 4 godine. Jagodinci su prepoznali rad i rezultate rada i ja im se ovim putem zahvaljujem na ukazanom poverenju koje ću u potpunosti opravdati, radeći kao narodni poslanik u interesu građana Srbije i građana Jagodine. Zahvalio bih se i svim članovima i aktivistima Gradskog odbora SNS u Jagodini, koji su danonoćnim radom dali ogroman doprinos ovakvom izbornom rezultatu, izjavio je Radosavljević.
Na koalicionoj listi SNS je Momčilo Vuksanović iz PUPS koji bi ima priliku da uđe u Skupštinu Srbije  posle konstituisanja izvršne vlasti.