KRAGUJEVAC-Raskošna ponuda omiljenih brendova nastavlja se i u oktobru u Šoping centru Kragujevac Plaza. Posetioce centra su nove kolekcije već upoznale sa modnim trendovima jesen – zima 2020/2021., a sada ih čeka uživanje u sigurnoj kupovinii specijalnim popustima tokom šoping vikenda 10-11. oktobra.

Šoping vikend donosi i jedno iznenađenje–svi koji ostvare kupovinu u radnjama određenih brendova dobiće vredne poklon vaučere za kupovinu drugih izabranih brendova.

„Takođe, nastavljaju se i Plazine specijalne šoping nedelje. Tako će posle šoping vikenda u fokusu biti posebne ponudeu Shoes & Bags radnjama, dok je poslednja sedmica u mesecu – 26.10-1.11. rezervisana za sjajne popuste Home décor & Accessories brendova, istakao je Nemanja Savčić, menadžer centra.

Iznenađenja meseca u Plazi nastavljaju se u ritmu zabave za celu porodicu u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza. Uz dve kupljene karte za večernje bioskopske projekcije u petak 16. i 23. oktobra, ljubitelje filmske umetnosti čeka poklon vaučer vrednosti od 500 dinara koji mogu iskoristiti za obroke i osveženja u prijatnom ambijentu Plazinih restorana i kafića. U nedelju, 18. oktobra, uz dve karte za dečije filmove, na blagajni bioskopa sledi poklon vaučer iste vrednosti za igraonicu „Circus Kids“.

Oktobar je i mesec humanitarne akcije pod nazivom „Empty Shop“. Od 12. oktobra do 1. novembra Kragujevac Plaza šoping centar će, u saradnji sa Crvenim krstom Srbije, ponovo otvoriti jedinstveni butik koji svakog jutra ima prazne police na koje posetioci tokom dana mogu da ostave čistu, ispeglanu i složenu odeću i obuću za decu ili odrasle. Kragujevčani i drugi posetioci Plaze su prošle godine pokazali veliku humanost i na ovaj način donirali gotovo tri tone garderobe za 60 porodica kojima je ta pomoć potrebna. U humanitarnu akciju se uključuju i influenseri koji će birati dobitnike 15 vaučera za kupovinu u centru.

Šoping centar Kragujevac Plaza radi svakog dana od 10 do 22 časa. Za najnovije informacije o dešavanjima i aktuelnim akcijama posetite web-sajt www.kragujevacplaza.rs ili Facebook i Instagram profile centra.