Novembar je mesec koji polako najavljuje prazničnu atmosferu i zato tokom ovog meseca posetioce Šoping centra Kragujevac Plaza čekaju bogate ponude omiljenih brendova, specijalni pokloni, a od 27. do 29. novembra i sjajni popusti tokom „Black Friday – Spoji nespojivo“ produženog vikenda.

Prva polovina novembra rezervisana je za primamljivu sezonsku ponudu kolekcija jesen-zima, ali i sjajna iznenađenja u Kragujevac Plaza šoping centru. Posetioci će od 9. do 14. novembra imati priliku da dobiju i poklone. Za ostvarenu dnevnu kupovinu u minimalnom iznosu od 1.000 rsd u odabranim radnjama (Bebakids, Tally Weijl, Galileo, Menda i Vitapur) spremili smo i ograničen broj poklon vaučera u vrednosti od 1.000 rsd za šoping drugih određenih brendova (Fashion&Friends, Avangardia, Intersport, PS Fashion, H&M, Deichmann). Ali to nije sve, posetioce poslednjeg dana akcije očekuje još iznenađenja – Plaza sprema poklon kartice za prave šopingholičare.

Kraj meseca rezervisan je za popularnu manifestaciju „Black Friday“, kod nas poznatu kao „Crni petak“. I ove godine se sniženja tokom „Black Friday“-a prelivaju u dane vikenda, tako da će priliku da uživaju u bezbednoj i sigurnoj kupovini svi posetioci imati od 27. pa do 29. novembra. Šoping po specijalnim popustima tokom „Black Friday“ dana biće još zanimljiviji, jer će se nastaviti i akcija podele poklon vaučera za kupovinu odabranih brendova.

Takođe, kupovinu novih modnih komada, zimske odeće i obuće, aksesora, elektronike ili asortimana za kuću, posetioci mogu da planiraju uz kafu ili ukusne zalogaje u restoranskom delu centra, dok ljubitelji dobrih filmova mogu i dalje uživati u projekcijama najnovijih ostvarenja u Cineplexx bioskopu Kragujevac Plaza.

Šoping centar Kragujevac Plaza radi po svim zvanično propisanim higijenskim i bezbednosnim merama. Obavezne su zaštitne maske i održavanje distance, kako bi se svi posetioci i zaposleni osećali sigurno tokom posete i kupovine u centru koji ima međunarodni sertifikat o bezbednosti.

Sve o dešavanjima u Kragujevac Plaza centru, kao i akcijama i „Black Friday“ popustima, može se naći na sajtu www.kragujevacplaza.rs ili Facebook i Instagram profilima centra.