SVILAJNAC-Na teritoriji opštine Svilajnac u toku su brojni radovi na putnoj infrastrukturi, a trenutno se radi asfaltiranje ulice u selu Roćevac.

Predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović obišao je radove i meštane Roćevca i tom prilikom istakao saradnju sa Vladom Republike Srbije na ovim projektima.

-U toku je revitalizacija glavnog puta koji vodi u Roćevac, u dužini od oko 1,5 kilometra, a vrednost radova je više od 15 miliona dinara. Asfaltiranje ulica radili smo proteklih dana i u Kupinovcu, Vojski i Crkvencu, a nakon Roćevca radiće se u Proštincu, Bobovu, deo u Lukovici i završavamo ulicu 27. marta u Svilajncu. Vrednost svih ovih radova je oko 68 miliona dinara, izjavio je Milanović i podsetio da je u Roćevcu urađena i vodovodna mreža, novi most, kružni tok i drugi projekti za koje je u toku ovog mandata mesne zajednice ukupno uloženo oko milion evra iz sredstava opštine Svilajnac i Republike Srbije.

Ukupna dužina saobraćajnica koje će se raditi u ovom građevinskom ciklusu na teritoriji opštine Svilajnac je 5.355 metara.