JAGODINA- Tokom noći u Kozaračkoj ulici u Jagodini stradale su gume na 27 automobila koji su bili parkrani sa obe strane ulice. Gume su izbušene oštrim predmetom, verovatno nožem.

Stanar iz obližnje zgrade kaže da se grupe mladića skoro svako veče opijajaju i drogiraju u susednom školskom dvorištu, te da su sinoć bili neobično glasni i aktivni, pa sumnja da su oni izbušili gume.

-Strašno, šta je sledeće, da li će neko da padne mrtav pa da nadležni reaguju. Ništa čudno za ovaj deo grada, direktorka škole prijavljuje vlasnike automobila zbog nepravilnog parkiranja, stižu nam kazne, policija nas upućuje na komunalne službe koje su  dužne da urede parkiranje i tako u krug. Sada su gume izbušene. Na malom prostoru je nekoliko stotina stanova, investitori nisu gradili parkinge, nemamo gde da se parkiramo. Ugrožavamo decu iz škola, žali se jedna od stanarki.

Policija nismo zatekli u Kozaračkoj ulici, verovatno je odmarala posle naporne subote i borbe sa ,,fašistima”, kako SNS naziva građane koji su protestvovali.