JAGODINA- Oko 700 meštana Majura kod Jagodina ispunilo je Dom kulture prilikom sinoćne tribine Tima za Jagodinu koalicione liste za parlamentarne izbore ,,Ivica Dačić premijer Srbije”  SPS – Jedinstvena Srbija – Zeleni Srbije. Predstavljeni su kandidati za poslenika sa te liste iz Jagodine.

-Najbolje se vidi koliko koji čovek vredi kada se vidi sa kime se druži, ko ga prati, a naš tim za Jagodinu je najbolji tim i ja se sa njim ponosim. Imali jačeg tima u okruženju političara od ljudi koji su samnom, ne postoji jači tim. Želimo da lekari brinu o pacijentima, da prosvetni radnici obrazuju decu, da direktori budu u funkciji građana, da se problem rešavaju. Ponosan sam kada se pojavim sa ovim ljudima, odnosno razlikujemo se od drugih,  rekao je Dragan Marković Palma predstavljajući Tim za Jagodinu koji čine zadravstveni i prosvetni radnici, direktori javnih ustanova i istaknuti pojednici.

-Nemojte više da nam je bolji neko drugi. Često čujem ,,on je iz Beograda” pa su zato oni mnogo bolji od nas. Niste imali priliku da ih upoznate i njihovo razmišljanje je dijametralno suprotno od našeg. Mi smo iskreni i pošteni, nikome loše ne mislimo. Zato ćemo da pobedimo ovde u Majuru na osnovu vašeg prisustva, istakao je Marković.

Dama je, povodom 8. marta, uručeno cveće i prigodni pokloni.