SVILAJNAC- 30 replika dinosaurusa u prirodnoj veličini, jezero, pećina, vulkan u koji možete ući, čekaju vas u dino parku, koji se prostire na 6 hektara.

A to je upravo i mesto na kome ćete najviše uživati, jer nam je tu i restoran, igraonica za decu i suvenirnica.

A posle ručka, igranja i opuštanja vrele letnje dane možete osvežiti kupanjem na gradskim bazenima koji se nalaze odmah pored parka i za koje je ulaz BESPLATAN.

Svakog posetioca oduševi nešto drugo i svaka izložba, osim novih znanja, otvara i brojne teme za razmišljanje ili istraživanje.

“Životinje Afrike” je jedna od ekskluzivnih postavki u kojoj se govori, između ostalog, i o zaštićenim vrstama i o tome koliko je važno čuvati svoju okolinu.

Čovek je direktno odgovoran za uništavanje prirodnih staništa brojnih životinja i za izumiranje pojedinih vrsta svojim neodgovrnim ponašanjem i pre svega neznanjem. Afrika je jedan od najbogatijih kontinenata prirodnim resursima i ima bogatu faunu čiji deo možete upoznati.

Nova znanja su nešto što ćete sigurno poneti kući, ali uvek je lepo imati i neki predmet kao uspomenu.

Zato je tu SUVENIRNICA, u kojoj ćete sigurno pronaći poklon, uspomenu, nešto korisno ili praktično, knjigu ili igračku. Jedini je problem KAKO IZABRATI.