JAGODINA- U Akva parku u Jagodini, prvi u Srbiji i koji radi već 16 godina, danas je nagrađen petmilioniti posetilac.

Reč je o Nenadu Babiću iz Zrenjanina, koji je danas došao na odmor u Akva park u Jagodinu sa svojom četvoročlanom porodicom. Na samoj blagajni pri kupovini ulaznica dočekalo ih je rukovodstvo Akva parka i uručilo im je tablu koja označava petmilionitog posetioca i vaučer za trajno besplatan ulaz u Akva park za celu porodicu.

-Akva park u Jagodini radi 16. godinu i ovo je prvi Akva park u Srbiji. Naša služba vodi urednu i tačnu evidenciju od prvog dana pre 16 godina pa do danas, koliko je ljudi iz zemlje i inostranstva prošlo kroz naš Akva park. I kada se sve sabere sa dnevnim kartama, mesečnim kartama i grupnim kartama došli smo do cifre od 5 miliona posetilaca. Slučaj je hteo da to bude Nenad Babić iz Zrenjanina koji je danas ovde sa porodicom i u ime Grada Jagodine i Uprave Akva parka uručili smo im tablu koja označava petmilionitog posetioca i vaučer za njihovu celu porodicu za trajno besplatan ulaz u Akva park u Jagodini, rekao je direktor Akva parka u Jagodini Zoran Gligorijević.

-Veoma smo iznenađeni ovom nagradom i kada smo došli na blagajnu dočekala nas je zaista lepa vest. Treći put dolazimo porodično iz Zrenjanina u Jagodinu samo ove godine. Iako smo 250 kilometara udaljeni od Jagodine, a ima sada već dosta Akva parkova u Srbiji i mnogo bližih nama, dolazimo u Jagodinu jer je ovaj Akva park fantastičan. Ima sve što treba da ima i za decu i starije, od bazena, tobogana do olimpijskog bazena i sve to uz povoljnu cenu. Hvala Gradu Jagodini i Upravi Akva parka, rekao je petmilioniti posetilac Akva parka u Jagodini Nenad Babić iz Zrenjanina, koji je danas došao sa suprugom i dva sina.