Velika zlatna medalja za Gold gondolu

ČAJETINA-JP „Gold gondola Zlatibor” dobitnik je priznanja „Velika zlatna medalja“ za kvalitet u kategoriji jedinstvene turističke atrakcije Srbije – najduže panoramske gondole na svetu, na 53. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu.

Vrhunska priznanja, osvojena na Novosadskom sajmu, decenijama unazad potvrđuju kvalitet vrednovan po nacionalnim i internacionalnim standardima.

„Čast nam je i veliko zadovoljstvo što smo dobili ovo priznanje, pre svega, jer ono dolazi od turističkih poslenika. Za svaku turističku destinaciju je važno da se stalno razvija, unapređuje i inovira i da sadržajima podiže atraktivnost. To se desilo upravo i sa Gold gondolom. Destinacija joj je dala geografsku prepoznatljivost, gondola joj je uzvratila kroz atraktivnost, programe i različite sadržaje duž trase, a sve je rezultiralo velikim brojem posetilaca. Nagrada sve nas u gondoli inspiriše, ali i obavezuje da postojeći kvalitet usluge podignemo na još viši nivo”, kaže Bojana Božanić, direktorka JP „Gold gondola Zlatibor”.

Regionalni karakter, koji je ocenjivanje kvaliteta na Novosadskom sajmu steklo od devetnaestog veka do danas, zahvaljujući pregalaštvu struke i nauke, uvrštava ga u red jedinstvenih institucija za ocenjivanje kvaliteta proizvoda i usluga na prostoru jugoistočne Evrope.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *