JAGODINSKA AIDA – OKUPLJANJA NA ANTISRPSKIM STEROIDIMA

JAGODINA- Opoziociona okupljanja petkom u Jagodini, koje je privatizovala DS, ni iz četvrtog pokušaja nisu dala bolji rezultat od nekoliko desetina pristunih. Ovog puta gost je bila poznata antisrpska  aktivistkinja Aida Ćorović, što čak ni desničare nije navelo na značajniju reakciju, sem po društvenim mrežama, iako je to bio cilj i da se pošalje negativna slika Jagodine.

Tzv. aktivistkinja za ljudska prava  Aida Ćorović koja se proslavila gađajući  jajima mural generala Ratka Mladića, dok  o spomen tabli zločincu Aćifu Efendiji u njenom rodnom Novom Pazaru ni reči nije prozborila, po njoj je Srbija fašističko društvo, Republika Srpska genocidna tvorevina, a svo zlo na ovim prostorima počelo pre tri decenije u Srbiji i sada se vraća – aludirajući na masakre u Ribnikaru i Mladenovcu….

Ova ,,mirovna” aktivistkinja bila je angažovana u Beogradskom krugu, Centru za antiratnu akciju i organizaciji Žene u crnom“, politički je stasavala u GSS i SDU, inače članice DOS u tom periodu, a kao narodna poslanica na listi DS 2014-16.

Ćorovićeva je poznata po kritikovanju Srpske pravoslavne crkve, zahtevajući da plaća porez, izmišljenim pričama o navodnoj pedofiliji…. Druge verske zajednice za nju evidentno ne postoje ili su po njenim merilima, odnosno bezgrešene kao i ona.

Posebno mesto u agendi Ćorović imaju “zločini srpskih vojnika nad Bošnjacima u Bosni i Hercegovini”, to ona potencira na društvenim mrežama. Ali zločini nad Srbima u BIH i Hrvatskoj, sa druge strane, za nju su nevidljivi, ne postoje. Srpske žrtve za nju nemaju suzu.

Tzv „borba za ljudska prava“  Ćorović uvek se svodi na napadanje svega što je srpsko. Ona je učesnik protesta protiv Srba i Srbije, čak i protiv otkrivanja spomenika Stefanu Nemanji u Beogradu.

Da li su za moralnu gromadu Ćorović Srbi ljudi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *