JAGODINA- Rukometašice Jagodine, šestostruke jesenje prvakinje Super lige u nizu, u nedelju od 15.30 sati u Lazarevcu igraju za 4. titulu u ovoj godini, u sportskom rečniku tenisera kalendarski ,,slem“. U finalu Svesrpskog kupa sastaju se sa Borcem iz Banjaluke iz Republike Srpske. Jagodinke su 2021. godine već osvajale sve 4 titule, odnosno trofeje Kupa Srbije, Super lige, Super kupa i Svesrpskog kupa. Godine  dostizanja vrhova rukometa i postavljanja lestvice sve više i više, ne jenjavaju već dobijaju nedostižnu dimenziju u srpskom sportu

. Jagodinske rukometašice se praktično bore same sa sobom, jer do sada nije bilo ekipe sa ovim brojem trofeja u kratkom periodu od 6 godina. Uspehe su uporedo pratile i kritike, što je normalno za ovu sredinu, ali Jagodinke su se izdizale i gledale napred, težeći svakog dana da budu sve bolje.

-Nadam se da će devojke dobro odigrati tu utakmicu i pokušati da osvojimo trofej. U januaru počinje Kup Srbije. Prioritet da spremimo ekipu za nastavak dugog prvenstva, rekao je trener Dragan Markov.

-Posle naporne jeseni, nastavljamo pohod na trofeje. Bile smo bolje od Borca iz Banjaluke pre dve godine, ali obe ekipe su pretrpele izmene u sastavima, tako da nas očekuje neizvesna utakmica. Radimo video analize i pripremamo se. Utakmica nam znači zbog toga što je finalna i borbe za trofej, ali i da što spremnije uđemo u nastavak. Maksimalno smo fokusirane za ovu takmicu, kazala je Srna Sukur.