ĆUPRIJA-Predsednik Skupštine opštine Ćuprija će i u naredne četiri godine biti Ninoslav Erić dok je funkcija predsednika Opštine Ćuprija većinom glasova novog skupštinskog saziva poverena Jeleni Đulinac, profesoru srpskog jezika i književnosti. Prvog čoveka SO Ćuprija zamenjivaće Branko Milojević, a Vladimir Vasiljević će i u narednom mandatu obavljati dužnost zamenika predsednika opštine. Novi saziv opštinske vlade činiće Svetlana Kostić, Nebojša   Milanović, Zoran Đurđević,Đorđe Nešković, Branimir Tazić, Slavko Cvetković i Radomir Petrović.

Ovo je rezime konstitutivne i prve ovogodišnje sednice SO Ćuprija, započete verifikacijom odborničkih mandata, a koju je do izbora predsednika skupštine vodila Svetlana Nikolić Pavlović, najstariji odbornik novog skupštinskog sastava. A taj novi sastav činiće 22 odbornika SNS-a, 7 odbornika liste SPN, 5 odbornika SPS-a, 2 odbornika sa liste Zavetnici i jedan  odbornik liste Jedinstvena Srbija.

Uz zahvalnost biračima koji su podržali listu Aleksandar Vučić-Ćuprija ne sme da stane Ninoslav Erić je najavio novi investicioni ciklus u kome će prioritet biti zamena dotrajale vodovodne i kanalizacione mreže, rekonstrukcija gradske bolnice, uređenje grada i izgradnja novog mosta. Svi ovi obimni investicioni zahvati mogu biti završeni uz pomoć državnih organa- rekao je Erić i pozvao sve odbornike na zajednički i konstruktivan rad. Isti poziv imala je i Jelena Đulinac, novoizabrana predsednica opštine jer je Ćuprija  ,kako je naglasila, zajednički imenitelj,to što nas sve ujedinjuje i obavezuje  da za naredne generacije radimo zajedno.

Foto i txt Opština Ćuprija