Danas je na Sretenje u prostorijama BUNT – Prave Srbije gradskog odbora u Jagodini održana konferencija za medije na kojoj je predsednik, Dušan Marković saopštio javnosti u kom formatu će BUNT – Prava Srbija izaći na lokalne izbore u Jagodini.

“Koristim ovu priliku da svim građanima Srbije čestitam državni i duhovni praznik Sretenje. Naša politička partija ušla je prva u kampanju za lokalne izbore u Jagodini pre nešto više od dva meseca kada smo u prepunoj sali Kulturnog centra održali naš prvi kongres. Danas smo na veliki praznik Sretenje sazvali konferenciju za medije da obnarodujemo u kom će formatu naša politička stranka izaći na izbore u Jagodini. Našu listu činiće najjači opozicioni blok koji će nositi naziv BUNT – Prava Srbija – Dušan Marković. Danas predstavljamo naša dva partnera, a meni je velika čast što su to naši stari saborci, Srpska stranaka Zavetnici i organizacija Veterani Republike Srbije. Srpska stranka Zavetnici je naš strateški partner već duži niz godina kao i naše dugogodišnje prijateljstvo sa našom sestrom Milicom i bratom Stefanom. Što se tiče Veterana Republike Srbije to je najreprezentativnija organizacija na državnom nivou koja se za borce grčevito bori već duži niz godina. O kakvoj organizaciji je reč govori činjenica da svake godine u Jagodini organizuju manifestaciju “Veče generala” na kojoj su prisutne sve starešine sa obe strane Drine. Na izborima 2020. godine putevi su nam se razišli, ali smo zato sada na zajedničkom putu na dobrobit svih naših sugrađana.

Našu listu podržaće 7 relevantnih stranaka koje u Jagodini imaju svoje odbore, a pored toga imaćemo podršku 5 grupa građana i organizacija. O ovim strankama, grupama građana i organizacijama javnost će biti blagovremeno obaveštena. Pored 21 kandidata za odbornike naša lista imaće “Tim za Jagodinu” koji će činiti preko 50 ljudi iz našeg grada koji se do sada nikada nisu bavili politikom.

To je ono što će našu listu činiti najozbiljnijom na političkoj sceni u Jagodini.

Moramo da napomenemo da je jedan deo vlasti preko njihovih satelita uz velike napore pokušavao da nas oslabi i uništi, ali svi ti napori nisu urodili plodom, već su nas dodatno ojačali i od nas uspeli da naprave najozbiljniju alternativu ovoj vlasti.

Naša politika u proteklom periodu bila je jasna i nju su krasila dela, a ne suvoparne reči, a to smo na terenu dokazali tako što smo sve obećano u kampanji 2020. godine i ispunili.

Sva ta naša dela, okupljanje najvećeg i najjačeg opozicionog bloka doneće nam ogromnu podršku kod birača, a samim tim i veliki broj mandata u gradskoj skupštini, što će nas činiti najozbiljnijim faktorom za formiranje vlasti.

Na samom kraju vlastodršcima u Jagodini poručujemo da je Jagodina malo i naš grad.” Poručio je Dušan Marković predsednik BUNT – Prave Srbije.

 

Konferenciji za medije pored predstavnika BUNT – Prave Srbije prisustvovali su i predstavnici organizacije Veterani Republike Srbije kao i članovi gradskog odbora Srpske stranke Zavetnici.”