JAGODINA- Utakmica ŽORK Jagodina – Crvena zvezda, 18. kolo Superlige, igra se u petak od 19 sati u hali Jasa. Utakmica će odlučiti o prvom mestu ligaškog dela prvenstva i rasporedu domaćinstva za plejof. Crvena zvezda je favorit imajući u vidu međusobne utakmice u ovoj sezoni sa Jagodinom. Beograđanke su dodatno pojačane sa tri iskusne igračice u odnosu na poslednju utakmicu u Jagodini.

-Imamo bod više od Zvezde, ovo je borba za bolju poziciju u plejofu. Bitna je pozicija na tabeli zbog prednosti domaćeg terena, ako smo prvi igraćemo sa četvrtim na tabeli, odnosno drugi sa trećim. Želimo da odigramo dobru i kvalitenu utakmicu sa Zvezdom jer je to skup veoma dobrih I iskusnih igrača, nažalost izgubili smo u Kupu Srbije. Tada je bila dobra atmosfera i veliki broj gledalaca. Treba nam podrška sa tribina, rekao je trener Dragan Markov

-Utakmica nosi ogroman ulog. Mi smo od početka na prvom mestu, međutim, pobednik utakmice će biti na poziciji broj 1. Radi se o prednosti domaćeg terena, što bi nam značilo u plejofu. Spremni smo za utakmicu, poznajemo Zvezdu, izuzetan sastav pojedinaca, dok smo mi timski orjentisani i bazirani da iz dobre odbrane dolazimo do rezultata. Na nama je smanjimo broj greški u napadu jer je to uticalo na rezultat u predhodnim utakmicama, pogotovu sa Zvezdom. Pozivam publiku da nas podrži, kazala je  Srna Sukur.