POLICIJA POTVRDILA HAPŠENJE OSUMNJIČENOG U OŠ GORAN OSTOJIĆ, ZA DRUGIM SE TRAGA

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini uhapsili su M. P. (46) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

On je, kako se sumnja, juče, na ulici kod sebe imao pištolj koji je bacio dok je bežao od policije koja je intervenisala po prijavi da sa jednim muškarcem za kojim se intenzivno traga, narušava javni red i mir.

Policija je pronašla pištolj koji je bacio, a osumnjičenog je sustigla i uhapsila nedaleko odatle, u dvorištu jedne osnovne škole.

U pretresu stana M. P. pronađene su dve kesice sa manjom količinom materije za koju se sumnja da je amfetamin i 60 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, pa će nakon veštačenja protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Jagodini.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *