POGINULI MAJKA I MLAĐI SIN
ĆUPRIJA – U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila na autoputu kod Ćuprije poginuli su Aleksa Arsić (12) i njegova majka Nataša (36) iz Voljevče kod Jagodine, a teško su povređeni otac Boban (37) i starijii sin Nikola (16), dok je ćerka Anđela (14) lakše povređena.
-Posle teške operacije glave i uklanjanja hematoma Nikola se probudio, ali njegovo stanje je teško i komlikovano. Nezahvale su bilo kakve prognoze. Uzdamo se u njegovu mladost. Boban takođe ima teške povrede glave. Obojica su na apratima za održavanje vitalnih životnih funkcija i njihovo stanje se permanentno prati. Anđela je na sreću samo lakše povređena, kažu lekari u ćuprijskoj bolnici.
auto arsica 1-jagodina-g.j.
Porodica Arsić se posle zadušnica, u subotu oko 13 sati, uputila se kod strica u selo Vrbnica u Vitini na Kosmetu. Za volanom je bio otac porodice Boban. Zbog još neutvrđenih razloga vozilo je udarilo u zaštitnu ogradu i zatim se u desnu stranu više puta okrenulo po auto putu dok se nije našlo u jarku. U prevrtanju automobile ,,hjundai sonata” četvoro Arsića su ispali iz vozila, sem Anđele.
auto arsica 2-jagodina-g.j.
-Neverica, još uvek ne mogu da prihvatim da se sve ovo dogodilo, da više neću videti Aleksu i snaju Natašu. Sve mi je još uvek nestvarno, kao u snu. Očekujem ih da se pojave na kapiji, da kažu da je sve ovo samo ružan i strašan san, ali njih više ih nema. Velika tragedija nas je zadesila, moramo da budemo jaki zbog Radovana i Anđele, mog brata Bobana, priča kroz suze stric Žarko (30), koji sa porodicom živi u istoj kući sa Bobanovo porodicom.
auto arsica-jagodina-g.j.
Mnogobrojna rodbina i prijatelji iz Srbije i sa Kosmeta došli u kuću Arsića da podele bol sa porodicom. Tuga, suze, jauci odjukuju iz kuće Arsića.
-Aco blago bakino zašto mi se ne vratiš. Kćeri Nataša gde si pošla, što te nema. Evo svi smo došli kod tebe, zašto nisi kući. Lepote moje, više vas nema. Nema ni meni radosti, naricala Natašina majka Coka iz Grnčara kod Vitine. Oko nje se svilo njenjih petoro kćerki i sin, teše je, ali tuga je pregolema.
Direktor OŠ Rada Miljković Boban Marović kaže da su Arsići uvek bili primer za ostale učenike po ponašanju i učenju, te da će škola pomoći u svemu porodicu da prevaziđe strašno stradanje i nenadoknadiv gubitak. Grad Jagodina platiće troškove sahrane.
-Deca su omiljena u komšiluku. Aleksa najmlađu, pravi med, njega smo razmazili. Više nema ko da nas nasmeje i veseli. Mnogo nam je teško. Anđela i Radovan su umiljata i lepa deca, velika je sreća je da su preživeli tragediju. Arsići su porodica za primer, dobri ljudi, košmije i roditelji, pričaju komšije Stojadinovići.
auto arsica 3-jagodina-g.j.
Boban radi kao majstor u fabrici plastičnih profila, a Nataša je bila domaćica. Teško su živeli, Krpili su nekako kraj sa krajem, ali se nisu žalili i kukali. Ponosni ljudi.

Tužilac je naložio obdukciju tela preminulih. Sahrana će biti obavljena u ponedeljak u 13 sati na seoskom groblju Voljevču.